M-project is een familiaal bedrijf actief in vastgoedontwikkeling en bemiddeling in vastgoed.

 

Julien Mortier, vader van 6 zonen en oprichter van Immo Mortier en M-project is reeds meer dan 35 jaar actief met vastgoedontwikkeling regio Oost- en West-Vlaanderen. Vanuit zijn technische kennis en strikte opvolging streeft hij steeds naar kwaliteit. Op vandaag zijn er door Immo Mortier en M-project reeds meer dan 100 appartementen gerealiseerd. Tevredenheid van de klant is zijn absolute streefdoel

 

Stijn Mortier is 38 jaar en is in het bezit van een licentiaatsdiploma toegepaste economische wetenschappen. Na een carrière in de transportsector heeft hij 7 jaar geleden resoluut gekozen voor de vastgoedsector. Hierbij heeft hij eerst 3 jaar bij een vastgoedkantoor gewerkt gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Hierbij heeft hij in 2012 een postgraduaat vastgoedkunde behaald aan de KULeuven.

 

Lode Mortier is 33 jaar en heeft zijn studies handelswetenschappen aan de EHSAL afgewerkt. Op vandaag verdeelt hij zijn tijd tussen zijn werk in een accountantskantoor en opleiding tot accountant en zijn werkzaamheden in  M-project.